Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 30/7/10 - Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα - Τραυματίστηκε σοβαρά 13χρονος ενώ ποδηλατούσε


30 Ιουλίου, 2010

 

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚO ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 1

Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα – Σύλληψη – Απόλυση

Τραυματίστηκε σοβαρά 13χρονος ενώ ποδηλατούσε
***     Γύρω στις 7μ.μ. χθες, σημειώθηκε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Γιάννου Κρανιδιώτη στη Λάρνακα, με αποτέλεσμα το σοβαρό τραυματισμό 13χρονου.
Το δυστύχημα συνέβη όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 24χρονη, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, παρέσυρε και τραυμάτισε τον 13χρονο, ο οποίος εκείνη τη στιγμή ποδηλατούσε και διασταύρωνε τη λεωφόρο από διάβαση πεζών.
          Ο 13χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη αιμάτωμα κεφαλής και κάταγμα κρανίου και στη συνέχεια, λόγω της κρισιμότητας της κατάσταση της υγείας του, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και κρατήθηκε για νοσηλεία στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας....

Η 24χρονη συνελήφθη με δικαστικό για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος και ακολούθως, απολύθηκε για να κλητευθεί αργότερα.
           Η Τροχαία Λάρνακας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – Απόπειρα φόνου - Τραυματισμός – Οχλαγωγία – Μεταφορά επιθετικού όπλου – Μαχαιροφορία – Σύλληψη
***     Γύρω στις 9 χθες βράδυ, σημειώθηκε συμπλοκή σε σύλλογο στη Λεμεσό, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό τεσσάρων προσώπων, ένας εκ των οποίων σοβαρά.
          Το περιστατικό συνέβη όταν, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία, 41χρονος και 19χρονος, οι οποίοι είχαν στην κατοχή τους μαχαίρια και μπαστούνια του γκολφ, μετέβηκαν μαζί με άλλα πρόσωπα στον εν λόγω σύλλογο για να εντοπίσουν 34χρονο.
          Ακολούθησε συμπλοκή από την οποία τραυματίστηκε σοβαρά 37χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε αρχικά στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου διαπιστώθηκε ότι υπέστη μεγάλο θλαστικό τραύμα στην περιοχή του στέρνου και στη συνέχεια, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
          Επίσης, τραυματίστηκαν 55χρονη, η οποία όπως διαπιστώθηκε υπέστη τραύμα στο λαιμό από τέμνων όργανο, 41χρονος, ο οποίος κρατήθηκε για νοσηλεία και 21χρονος, ο οποίος αφού έτυχε των πρώτων βοηθειών απολύθηκε.
          Ο 41χρονος συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση και φρουρείται στο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα
***     Γύρω στις 3.20 τα ξημερώματα σήμερα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ξέσπασε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο που ανήκει σε εταιρεία, ιδιοκτησία 45χρονου, ενώ αυτό βρισκόταν σταθμευμένο σε χώρο στάθμευσης της οικίας του στη Λεμεσό.
          Από την πυρκαγιά καταστράφηκε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, αξίας €90,000 περίπου. Η πυρκαγιά ακολούθως επεκτάθηκε σε δεύτερο αυτοκίνητο που βρισκόταν σταθμευμένο μπροστά από το πρώτο. Από την πυρκαγιά, η οποία κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, το δεύτερο όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές, ύψους €25,000 περίπου.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά τα αίτια της πυρκαγιάς.