Παρασκευή 30 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 30/7/10 - Σοβαρά τροχαία δυστυχήματα


30 Ιουλίου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 2


Σοβαρά τροχαία δυστυχήματα
***     Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στη Λεμεσό, τραυματίστηκε 23χρονος μοτοσικλετιστής.
          Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 9.45π.μ., στην οδό Φραγκλίνου Ρούσβελτ στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 60χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος.
          Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε κάταγμα και θλάση κρανίου.
          Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος....

***     Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη το πρωί στην επαρχία Λάρνακας, τραυματίστηκε 19χρονος κάτοικος χωριού της επαρχίας Λάρνακας.
          Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 8.30π.μ., στον παλαιό δρόμο Αθηαίνου – Κόσιης, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 19χρονος, παρεξέκλινε της πορείας του και προσέκρουσε σε χωμάτινο ανάχωμα στην αριστερή πλευρά του δρόμου. Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση και ελαφριά θλάση του αριστερού πνεύμονα και κρατήθηκε για νοσηλεία.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος. 
           
Αναφορικά Αστυνομικού Δελτίου Αρ. 1, ημερομηνίας 30 Ιουλίου 2010 – Πυρκαγιά σε αυτοκίνητα
***     Αναφορικά με το πιο πάνω Αστυνομικό Δελτίο, μετά από εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή, διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Συλλήψεις
***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης εναντίον αστυνομικών και αντίστασης κατά τη νόμιμη σύλληψη.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοφίνου διερευνά την υπόθεση.

***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση εξασφάλισης πίστωσης με ψευδείς παραστάσεις.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση.

Προσωποκρατήσεις
***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον ενός προσώπου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αντιπρόσωπο.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον ενός 21χρονου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, παράνομης κατοχής ναρκωτικών και παράνομης κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο.
          Η ΥΚΑΝ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον ενός προσώπου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, πρόκλησης τραυματισμού και οχλαγωγίας, μεταφοράς επιθετικού όπλου και μαχαιροφορίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε σήμερα διάταγμα εξαήμερης κράτησης εναντίον ενός προσώπου, που συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, πλαστοπροσωπίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και παράνομης εισόδου και παραμονής στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα πενθήμερης κράτησης εναντίον δύο προσώπων, που συνελήφθησαν για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, πλαστοπροσωπίας και κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.