Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 28/7/10 - Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – Απαγωγή – Ληστεία – Συλλήψεις - Προσωποκρατήσεις


28 Ιουλίου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚO ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 2


Συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος – Απαγωγή – Ληστεία – Συλλήψεις - Προσωποκρατήσεις
***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα επταήμερης κράτησης σε δύο πρόσωπα τα οποία συνελήφθησαν δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση.   
          Αργότερα το απόγευμα, συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με την πιο πάνω διερευνώμενη υπόθεση, ακόμα ένα πρόσωπο ηλικίας 25 ετών.  
Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εξέδωσε σήμερα διάταγμα μονοήμερης κράτησης σε ένα πρόσωπο το οποίο συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από θεματοφύλακα και απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
          Το ΤΑΕ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

Συλλήψεις
***     Συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόσπασης χρημάτων με ψευδείς παραστάσεις.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις. 

***     Συνελήφθησαν σήμερα δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα ηλικίας 33 και 38 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από διευθυντή.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις