Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 2/1/10 - Συλλήψεις


2 Αυγούστου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 2

Συλλήψεις
***     Συνελήφθη σήμερα δυνάμει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση 25χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, καθώς και για κλοπή υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις....

***     Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση επίθεσης με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και δημόσιας εξύβρισης.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πάχνας συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος, πλαστοπροσωπίας και εξασφάλισης εγγραφής με ψευδείς παραστάσεις.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Προσωποκρατήσεις
***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εξέδωσε σήμερα, διάταγμα τετραήμερης κράτησης σε τρία πρόσωπα, τα οποία συνελήφθηκαν, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, τραυματισμού, οχλαγωγίας μεταφοράς επιθετικού όπλου και μαχαιροφορίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εξέδωσε σήμερα, διάταγμα πενθήμερης κράτησης σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου, καθώς και για κλοπή υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.
                                                                            
***     Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού, εξέδωσε σήμερα, διάταγμα τετραήμερης κράτησης σε ένα πρόσωπο, το οποίο συνελήφθη, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτων.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου συνεχίζει τις εξετάσεις.