Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 2/8/10 - Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή


2 Αυγούστου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 1

Διάρρηξη κατοικίας και κλοπή
***     Καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από κάτοικο της επαρχίας Αμμοχώστου, ότι χθες μεταξύ των ωρών 8.30μ.μ. και 11.30μ.μ., άγνωστοι διέρρηξαν την οικία του και έκλεψαν το χρηματικό ποσό των €25,000 και το χρηματικό ποσό των 1200 στερλινών.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου διερευνά την υπόθεση....

Συλλήψεις
***     Συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονη κάτοικος χωριού της επαρχίας Πάφου, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής και χρήσης ναρκωτικών και τροχαίων αδικημάτων.
          Η ΥΚΑΝ Πάφου και η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση.

***     Συνελήφθησαν με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση δύο πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, απόπειρας φόνου, τραυματισμού, οχλαγωγίας, μεταφοράς επιθετικού όπλου και μαχαιροφορίας.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
         
***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις κλοπής αυτοκινήτων.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου διερευνά την υπόθεση.
***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 67χρονη κάτοικος Λεμεσού, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Πολεμιδιών διερευνά την υπόθεση.

***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 51χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος χωρίς τη δέουσα προσοχή και φροντίδα, πρόκλησης τροχαίου δυστυχήματος, εγκατάλειψης σκηνή τροχαίου δυστυχήματος, οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλης, οδήγησης μηχανοκίνητου οχήματος με στερημένη άδεια οδηγού, παράληψης να σταματήσει σε σήμα αστυνομικού εν στολή και παραβίασης φωτεινού σηματοδότη.
          Η Τροχαία Πάφου διερευνά την υπόθεση. 

***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος κάτοικος Λάρνακας, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από αυτοκίνητο, πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και κλοπής υλικού που διαβιβάζεται ταχυδρομικώς.
          Το ΤΑΕ Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.