Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 29/7/10 - Σοβαρά τροχαία δυστυχήματα


29 Ιουλίου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 1


Σοβαρά τροχαία δυστυχήματα
***     Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη χθες στη Λεμεσό, τραυματίστηκε 52χρονος μοτοσικλετιστής.
          Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 3μ.μ., στην οδό Κρήτης στη Λεμεσό, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 71χρονος κάτοικος Λεμεσού, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 52χρονος.
          Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία, αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο κεφάλι και κάταγμα δεξιού χεριού. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά εκτός κινδύνου....
          Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.

***     Σε τροχαίο δυστύχημα που συνέβη σήμερα στη Λεμεσό, τραυματίστηκε 27χρονος μοτοσικλετιστής.
          Το δυστύχημα συνέβη γύρω στις 5π.μ., στην οδό Γεωργίου Ά, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 27χρονος έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία παρεξέκλινε της πορείας της και προσέκρουσε σε πάσσαλο οδικού φωτισμού. Ο οδηγός εκτινάχθηκε με αποτέλεσμα να κτυπήσει σε κάγκελα διάβασης πεζών, που βρίσκονται πάνω στη διαχωριστική λωρίδα του δρόμου.
          Ο μοτοσικλετιστής μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διαπιστώθηκε ότι φέρει θλαστικά τραύματα στο κεφάλι, τα πόδια και τα χέρια και κρατήθηκε για νοσηλεία.
          Η Τροχαία Λεμεσού διερευνά την υπόθεση. 
           
Εκστρατεία για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου
***     Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης εκστρατείας της Αστυνομίας για πάταξη του ηλεκτρονικού τζόγου, μέλη της Αστυνομίας διενήργησαν χθες έρευνες σε διάφορα υποστατικά στην επαρχία Αμμοχώστου.
          Κατά τη διάρκεια των ερευνών εντοπίστηκαν σε έξι υποστατικά και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια, 33 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, που πιστεύεται ότι μετατρέπονταν παράνομα σε μηχανές τυχερού παιχνιδιού.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αγίας Νάπας και ο Αστυνομικός Σταθμός Παραλιμνίου διερευνούν τις πιο πάνω υποθέσεις.

Πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης
***     Γύρω στις 8.30μ.μ. χθες δόθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι 24χρονος κάτοικος Λεμεσού, νοσηλεύεται τραυματισμένος στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.
          Μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στο νοσοκομείο όπου εντόπισαν τον 24χρονο, ο οποίος φέρεται να ανέφερε στους αστυνομικούς ότι γύρω στις 11.45μ.μ. της 25ης Ιουλίου, ενώ περπατούσε μόνος σε δρόμο στη Λεμεσό, δέχθηκε επίθεση και κτυπήθηκε από άγνωστο πρόσωπο, ο οποίος σύμφωνα με τον παραπονούμενο φαινόταν μεθυσμένος.
          Ο 24χρονος μεταφέρθηκε στην οικία του από την μητέρα του και στις 26 Ιουλίου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.
          Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς φέρει κάταγμα ζυγωματικού άνω γνάθου και εκδορές στα πόδια και τα χέρια.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.
         
Συλλήψεις
***     Συνελήφθη με δικαστικό ένταλμα και τέθηκε υπό κράτηση 22χρονος, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Κοκκινοτριμιθιάς διερευνά την υπόθεση.