Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Ασυνομία Κύπρου - 1/8/10 - Προσωποκρατήσεις


1η Αυγούστου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 2



Προσωποκρατήσεις
***     Δύο πρόσωπα ηλικίας 35 και 36 χρόνων, τα οποία τελούσαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξης αποθήκης της Εθνικής Φρουράς και κλοπής εκρηκτικών υλών, οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο ανανέωσε τα διατάγματα κράτησής τους για άλλες οκτώ ημέρες.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις....

***     Πρόσωπο ηλικίας 64 χρόνων, το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής αυτοκινήτων, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για δύο ημέρες.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αυδήμου συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.
          Το ΤΑΕ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Πρόσωπο το οποίο είχε συλληφθεί για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα τετραήμερης κράτησής του.
          Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.