Κυριακή 1 Αυγούστου 2010

Κάηκε ζωντανός

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 19χρονος στην Αιτωλοακαρνανία, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με ένα άλλο όχημα και στη συνέχεια ανεφλέγη, στο 33ο χλμ. του δρόμου Αστακός – Βόνιτσα το απόγευμα της Παρασκευής....


Τα δυο οχήματα είχαν την ίδια κατεύθυνση προς τον Αστακό. Το Ι.Χ. που προπορευόταν σταμάτησε για να στρίψει αριστερά, όμως ο 19χρονος οδηγός του αυτοκινήτου, που ακολουθούσε, δεν κατάφερε να το συγκρατήσει. Προφανώς λόγω της μεγάλης ταχύτητας, που είχε αναπτύξει, έπεσε με ορμή πάνω στο πρώτο αυτοκίνητο, το οποίο και ανετράπη. Το δεύτερο αυτοκίνητο μετά τη σύγκρουση κατέληξε πάνω σε ένα σιδερένιο πυλώνα της ΔΕΗ και πήρε φωτιά.

Ο νεαρός οδηγός εγκλωβίστηκε και βρήκε τραγικό θάνατο στο φλεγόμενο αυτοκίνητο, ενώ οι άλλοι 3 επιβαίνοντες στο ίδιο όχημα κατάφεραν να σωθούν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα. Σοβαρά τραυματίστηκε και ο οδηγός του πρώτου αυτοκινήτου ο οποίος μεταφέρθηκε και αυτός στο Νοσοκομείου Αγρινίου, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνά το Α.Τ. Βόνιτσας.

Πηγή: aixmi-news.gr