Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Στον ανακριτή 37χρονος με την κατηγορία "αποπλάνησης ανηλίκου κατά συρροή'


Ποινική δίωξη για «αποπλάνηση ανηλίκου κατ' εξακολούθηση και κατά συρροή» και για «κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού κατ' επάγγελμα και κατά συνήθεια» άσκησε η εισαγγελέας Ευαγγελία Καρανίκα σε βάρος 37χρονου που συνελήφθη στην περιοχή της Τούμπας από από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Θεσσαλονίκης. Στη συνέχεια τον παρέπεμψε στον Β' Ειδικό Ανακριτή που διενεργεί την κύρια ανάκριση....


Η γενική αστυνομική διεύθυνση Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι: Προηγήθηκε καταγγελία 39χρονης μητέρας που έλεγε ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο συλληφθείς προσέγγισε τον 13χρονο γιο της και αφού τον δελέασε προσφέροντάς του ένα δώρο, τον οδήγησε στην οικία του όπου προέβη σε ασελγείς πράξεις. Η γυναίκα προσέθεσε επίσης, ότι στις αρχές Μαρτίου, αντιλήφθηκε ηλεκτρονική και τηλεφωνική επικοινωνία του γιου της με τον 37χρονο.

Ο τελευταίος συνελήφθη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας προσπάθησε εκ νέου να έρθει σε επαφή με τον προαναφερόμενο ανήλικο.

Στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα κινητό τηλέφωνο, στο οποίο υπήρχαν αποθηκευμένες φωτογραφίες με περιεχόμενο πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο 37χρονος φέρεται πως ομολόγησε ότι από το 2000 προσέγγιζε είτε διαδικτυακά είτε με φυσική παρουσία σε στέκια που συχνάζουν ανήλικοι, νεαρούς 13 έως 17 ετών, με σκοπό την σεξουαλική συνεύρεση μαζί τους, τις περισσότερες φορές επιτυχώς. Ο 37χρονος ανέφερε επίσης, ότι ο αριθμός των ανηλίκων ξεπερνάει τους 15.

Πηγή: enet.gr