Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 31/7/10 - Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα


31 Ιουλίου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 1


ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΔΥΣΤΥΧΗΜΑ
***     Θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, σημειώθηκε χθες βράδυ στον αυτοκινητόδρομο Λευκωσίας – Λεμεσού, με θύμα άγνωστο μέχρι στιγμής πρόσωπο.
          Το θανατηφόρο τροχαίο, συνέβη γύρω στις 11 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 77χρονος από τη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, σε κάποιο σημείο του πιο πάνω δρόμου, παρά την αερογέφυρα Καλαμών, παρέσυρε και τραυμάτισε άγνωστο άνδρα, ηλικίας 30 με 40 χρόνων περίπου, πιθανόν αλλοδαπό, ο οποίος τη στιγμή εκείνη προσπαθούσε να διασταυρώσει το δρόμο.
          Ο πεζός μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό του.
          Η Τροχαία Λευκωσίας διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος.....


ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ
***     Συνελήφθησαν χθες με δικαστικά εντάλματα και τέθηκαν υπό κράτηση τέσσερα πρόσωπα, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κλειδωμένα κιβώτια.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Κουκλιών συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Συνελήφθη σήμερα και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής πυροβόλου όπλου.
          Ο Αστυνομικός Σταθμός Αραδίππου συνεχίζει τις εξετάσεις.
***     Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
          Η ΥΚΑΝ Αμμοχώστου συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής ηλεκτρικών καλωδίων.
          ΤΟ ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης κατοχής ναρκωτικών.
          Η ΥΚΑΝ Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις.

***     Συνελήφθη χθες και τέθηκε υπό κράτηση ένα πρόσωπο, για διευκόλυνση των ανακρίσεων σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, οχλαγωγίας και μεταφοράς επιθετικού οργάνου.
          ΤΟ ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.