Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Νέο χτύπημα της «Σέχτας» βλέπει η ΕΛ.ΑΣ.

Τουλάχιστον δύο συγγραφείς προκηρύξεων, τέσσερα εκτελεστικά όργανα, αλλά και πλήθος οπλισμού διαθέτει η «Σέχτα Επαναστατών», σύμφωνα με τους αστυνομικούς της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσία, οι οποίοι θεωρούν πολύ πιθανό ένα ακόμη χτύπημα της οργάνωσης μέσα στις επόμενες ημέρες.

Τα μέτρα ασφαλείας πάντα παρουσιάζουν μία αδράνεια την περίοδο του καλοκαιριού και ίσως τα μέλη της οργάνωσης θελήσουν να εκμεταλλευτούν αυτή τη χαλαρότητα, εξέφρασε την εκτίμηση αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., που θεωρεί ότι η «Σέχτα Επαναστατών» γίνεται ολοένα και πιο επικίνδυνη....


Φύλαξη
Ήδη πραγματοποιούνται αλλεπάλληλες συσκέψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ώστε να βρεθεί η «φόρμουλα» των μέτρων που πρέπει να ληφθούν ώστε να φυλάσσονται τα περισσότερα από τα άτομα που στοχοποιούνται στην προχθεσινή προκήρυξη της οργάνωσης, την τέταρτη κατά σειρά από την ημέρα που πρωτοεμφανίστηκε. «Τα όπλα μας είναι έτοιμα να μιλήσουνε», αναφέρεται χαρακτηριστικά στο κείμενο και σίγουρα, για τους αστυνομικούς, οι κουβέντες αυτές δεν προέρχονται από κάποιον φαντασμένο ή αέναο εχθρό, αλλά από σκληρούς εκτελεστές που μέχρι στιγμής έχουν στερήσει τη ζωή από τον αστυνομικό Νεκτάριο Σάββα αλλά και τον δημοσιογράφο Σωκράτη Γκιόλια με τουλάχιστον 13 σφαίρες τον καθέναν, τονίζουν στελέχη της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ.

Ως προς την επίθεση κατά του δημοσιογράφου, ο συντάκτης υποστηρίζει ότι τον παρακολουθούσαν έναν μήνα και ότι είχε δύο σωματοφύλακες, γράφοντας, μάλιστα, τον αριθμό της μοτοσικλέτας που χρησιμοποιούσε ο ένας από τους δύο «γορίλες», όπως τους αποκαλούν χαρακτηριστικά στην προκήρυξη. Η μοτοσικλέτα αυτή ανήκει σε αστυνομικό που είναι στη φρουρά ανώτατου εισαγγελικού λειτουργού και σύμφωνα με τα όσα τους δήλωσε ο αστυνομικός, λόγω της φιλίας του με τον Σωκράτη Γκιόλια, «συχνά πυκνά περνούσε από το σπίτι του και έριχνε μια ματιά για να δει εάν όλα είναι καλά». Ο αστυνομικός θα ξανακαταθέσει, ενώ η δεύτερη μοτοσικλέτα που αναφέρεται στην προκήρυξη ανήκει σε ιδιώτη και όχι σε αστυνομικό.

Προκήρυξη
Η προκήρυξη, η οποία φέρεται να είναι γνήσια, δεν παρουσιάζει ομοιότητες με τις δύο προηγούμενες, αλλά με την πρώτη που έστειλε η οργάνωση. Απλά γραμμένη, με ευδιάκριτο το μίσος κατά των Σωμάτων Ασφαλείας, των σωφρονιστικών υπαλλήλων και όλων αυτών που σχετίζονται με τη δίωξη του εγκλήματος, αλλά και την αναπαραγωγή του στα ΜΜΕ.

«Εχουμε πόλεμο με τη δημοκρατία σας. Οσον αφορά την οικονομική κρίση και το μοιρολόι της κοινωνίας για το δυσοίωνο μέλλον της δεν δίνουμε δεκάρα τσακιστή», αναφέρεται χαρακτηριστικά μέσα στην επτασέλιδη προκήρυξη, στην οποία, μάλιστα, υπάρχει και φωτογραφία με το οπλοστάσιο ή μέρος του οπλοστασίου της οργάνωσης.

Στα πρότυπα δηλαδή της «17 Νοέμβρη» η οργάνωση έστειλε φωτογραφία με τον οπλισμό της, στην οποία εμφανίζονται πολεμικά όπλα τύπου καλάσνικοφ, αυτόματα, και πλήθος πιστολιών, ένα περίστροφο, σφαίρες καθώς και μία σιδηρογροθιά.

Πηγή: http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/