Σάββατο, 31 Ιουλίου 2010

Ναρκωτικά στη Μύκονο

Αργά το βράδυ της Παρασκευής, άνδρες της αστυνομίας συνέλαβαν στη Μύκονο δύο αδέλφια, ηλικίας 28 και 27 ετών, για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, εξύβριση, απειλή, καθώς και για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.....


Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Μυκόνου, είχαν πληροφορίες για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών. Έτσι αργά το βράδυ, εντόπισαν τον 28χρονο συλληφθέντα, εν ενεργεία Λιμενικό, να βγαίνει από πλοίο προερχόμενο από το λιμάνι της Ραφήνας. Ο 28χρονος επέβαινε σε δίκυκλη μοτοσικλέτα.

Οι αστυνομικοί του ζήτησαν να σταματήσει για έλεγχο εκείνος όμως, ανέπτυξε ταχύτητα ενώ τον ακολουθούσε και ο 27χρονος αδελφός του, ο οποίος επέβαινε σε άλλη μοτοσικλέτα.

Κατά τη διάρκεια της καταδίωξης που ακολούθησε, ο 28χρονος πέταξε σε μία γλάστρα, νάϋλον συσκευασία που περιείχε ναρκωτική ουσία βάρους 93,6 γραμμάρια, την οποία ανίχνευσε αστυνομικός σκύλος.
Αργότερα συνέλαβαν τον 27χρονο, ο οποίος δεν είχε άδεια οδηγήσεως μοτοσικλέτας, ενώ μετά από λίγη ώρα συνελήφθη και ο 28χρονος, ο οποίος εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.

Στην κατοχή του 28χρονου, βρέθηκε και κατασχέθηκε χρηματικό ποσό των 1.530 ευρώ, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν τα κινητά τους τηλέφωνα, καθώς και οι δύο δίκυκλες μοτοσικλέτες, ως μέσα μεταφοράς ναρκωτικών ουσιών.

Οι δύο συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα στον εισαγγελέα πρωτοδικών Σύρου.