Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Αστυνομία Κύπρου - 31/7/10 - Φόνος εκ προμελέτης


31 Ιουλίου, 2010

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΑΡ. 2


ΦΟΝΟΣ ΕΚ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗΣ – ΣΥΛΛΗΨΗ
***     Γύρω στις 5.10π.μ., σήμερα, 63χρονος από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, μετέβη στον Αστυνομικό Σταθμό Πέρα Χωριού, αναφέροντας στους επί καθήκοντι αστυνομικούς, ότι λίγο νωρίτερα, συναντήθηκε σε ανοικτό χώρο στο Δάλι, με αλλοδαπό, με τον οποίο αφού διαπληκτίστηκαν στη συνέχεια αλληλοκτυπήθηκαν....
          Τα μέλη της Αστυνομίας μετέβησαν στον πιο πάνω χώρο, όπου εντόπισαν ένα πρόσωπο, το οποίο βρισκόταν νεκρό διπλά από το αυτοκίνητό του. Από εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 27χρονο, από την Πολωνία.
          Στη σκηνή μετέβησαν αξιωματικοί και μέλη διαφόρων Τμημάτων και Υπηρεσιών της Αστυνομίας, καθώς επίσης και ιατροδικαστής, ο οποίος διενήργησε αυτοψία και διαπίστωσε ότι το θύμα έφερε τραύματα στο λαιμό και στο κεφάλι, τα οποία προκλήθηκαν από άγνωστο μέχρι στιγμής αντικείμενο.
          Εναντίον του 63χρονου εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα και συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων.
          Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

ΠΡΟΣΩΠΟΚΡΑΤΗΣΗ
***     Ένα πρόσωπο, το οποίο είχε συλληφθεί, για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, πρόκλησης τραυματισμού, οχλαγωγίας και παράνομης μεταφοράς επιθετικού οργάνου, οδηγήθηκε σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, το οποίο εξέδωσε διάταγμα επταήμερης κράτησής του.